Graag stel ik mij even kort voor...

en hoe ik werk...

Mijn naam is Veroniek Raanhuis, 47 jaar en woonachtig in het prachtige borne. Waarschijnlijk heb jij een huwelijksaanzoek gehad en gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd!! Zijn jullie nu in de fase om het allemaal te gaan regelen? De trouwlocatie, bloemen, kaarten, een Babs en natuurlijk een fotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen! Zoeken jullie een fotograaf die gepassioneerd en niet "aanwezig" is en de dag vastlegt zoals deze bedoeld is? De mooiste, dierbare momenten registreert? In docustyle fotografeerd? Zoek niet verder en maak, een geheel vrijblijvende, afspraak om kennis te maken en te kijken of er een wederzijdse klik is. Ik ben tenslote de hele dag op jullie dag aanwezig... Ik kom graag bij jullie om te kijken wat het beste bij jullie als bruidspaar past en wat de fotowensen en mogelijkheden zijn.

Vanaf het moment dat ik jullie dag mag fotograferen hebben we contact om de planning door te nemen en vlak voor de huwelijksdatum is er een laatste gesprek om de definitieve planning te bespreken. . . of er nog wijzigingen zijn!

Wanneer deze planning definitief is, is het aan mij om voor jullie een supermooie reportage te schieten in mijn eigen stijl en naar jullie wensen. Een reportage waarvan jullie, tot in lengte van dagen, samen van kunnen genieten.

Tot snel op jullie mooiste dag!